English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Säiliötilojen rakentaminen

EuroTankWorksin rakennus- ja kokoonpanoosasto on erikoistunut rakentamaan teollisuustiloja, joihin sisältyy säiliötiloja. Yli puolet keskimääräisestä vuosittaisesta työstämme sisältää öljysäiliötilojen ja nestemäisten irtotavaraterminaalien rakentamisen: polttoaineet ja voiteluaineet, öljyjäämät, bitumi jne. Teemme myös aktiivista yhteistyötä maatalous- ja elintarviketeollisuuden kanssa: rakennamme avaimet käteen -myymälöitä raaka-aineet ja valmistetut tavarat - nestemäisten tuotteiden säiliötilat ja kuivatuotteiden siilikompleksit. Palvelumme ovat kysynnässä kemianteollisuusyrityksiä, asunto- ja kunnallispalveluita sekä muuta teollisuutta, koska kaikki teollisuus- ja tuotantolaitokset vaativat varastosäiliöiden rakentamisen esimerkiksi vesivarojen varastointia varten.


  • Avaimet käteen -valmiuslaitos: Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme
  • Tuomme erityisiä laitteita ja koneita
  • Toimimme kaikissa sääoloissa
  • Työskentelemme korkeimpien standardien mukaisesti, nopeasti ja ilman viivytyksiä
  • Tarjoamme sertifioituja asiantuntijoita ja laitteita
  • Laadimme virheetöntä rakennettua dokumentaatiota

Suoritamme avaimet käteen -valmiita öljyterminaalien, säiliötilojen, öljy- ja polttoainevarastojen ja muiden teollisuuslaitosten rakentamista projektista toiseen. Suunnitteluosastomme ja työpajamme toimivat rinnalla rakennus- ja kokoonpano-osastomme kanssa yhtenä organisaatiorakenteena. Tämä on yksi tärkeimmistä kilpailuetuistamme, koska tarjoamme asiakkaalle työskennellä yhden pääurakoitsijan kanssa, tarjoamme tehokkuutta ja korkeaa laatua, ammattitaitoa ja kohtuullisia hintoja.

Osallistumme myös melko usein muiden yritysten johtamiin rakennustöihin säiliöasennuksen alihankkijoina, koska näiden töiden erityisluonne vaatii erityisosaamista, henkilöstöä ja laitteita.

Rakennus- ja asennushenkilöstömme ovat täysin liikkuvia ja itsenäisiä työmaalla. Meillä on toimivat yhteydet kulutus- ja rakennusmateriaalien toimittajiin kaikkialla maassa. Meillä on kaikki tarvittavat luvat ja lisenssit.

 

Tankitilojen ja nestemäisten irtotavaraterminaalien rakentaminen

Rakentaessamme öljyterminaaleja, säiliötiloja, öljy- ja polttoainevarastoja ja muita avaimet käteen -valmiita teollisuuslaitoksia rakennus- ja kokoonpano-osastomme ei vain asenna säiliöakkua, vaan suorittaa myös muita töitä metallin kanssa, useimmiten asettamalla paikan päällä öljylinjoja ja teräsrakenteiden kokoonpano - rakennustelineet, tukirakenteet, myymäläteräsrakenteet jne. Tällainen työ vaatii asianmukaista laitteiden ja takilan valintaa, hyviä painonnosto- ja vetomekanismeja, jotka miehistömme ovat varustettuina. Menetelmälausuntojen kehitysvaiheessa optimoimme asennus- ja hitsaustoimenpiteiden järjestyksen tarjoamalla siten tehokkuutta ja välttämällä ylimääräisiä kuluja.

Palvelut säiliötiloille

Teollisuus- ja tuotantolaitosten uudisrakentamisen ja niiden teknisen päivityksen ohella rakennus- ja kokoonpanoosasto tarjoaa myös nestemäisten irtolastiterminaalien palveluita - säiliöiden puhdistusta, tarkastusta ja korjausta. Väliaikaisesti käytöstä poistettujen säiliöiden tulee olla peräsuojus. Aika on kulunut umpeen - purkaa metalli ja käänny sen päälle.

Rakennus- ja kokoonpanoosasto EuroTankWorks on kehittynyt teollisuus- ja tuotantolaitosten rakentamisen markkinoilla laaja-alaisena kokoonpano-organisaationa, kasvattamalla vähitellen suunnittelu- ja asennushenkilöstöä, konepuistoa, todistettujen yhteistyökumppaneiden ja toimittajien tietokantaa. Nykyään yrityksellämme on liikkuva rakennus- ja kokoonpanorakenne, toisin kuin useimmat muut yritykset, jotka juuri ostivat kaikki tarvittavat lisenssit. Viime vuosina yritys on investoinut moderniin hallinta- ja kehitystyöhön, parannut asiakaspalvelun ja konsultoinnin tasoa.