English Russian Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Lämpöeristys

Tilata

Säiliöiden lämmöneristys voidaan tehdä tarvittaessa. Sitä sovelletaan yleensä säiliöihin, tuotteiden varastointiin korkeissa lämpötiloissa ja tuotteen lämpötilavaihtelujen tasoittamiseen, mikä johtaa haihtumishäviöiden nopeuden lisääntymiseen.

Näistä säiliöistä yleisimpiä ovat eristetyt vesisäiliöt ja eristetyt säiliöt kuuman veden varastointia varten.

Perinteinen varastosäiliöiden lämpöeristys

Käytännössämme vaativimpia on säiliöiden lämmöneristys tikatulla synteettisellä mineraalikuitulla tai mineraalivillalevyillä, joissa on suojaava metallikerros.

Lämmöneristyksen massatiheys: alkaen 48 kg / m3. Vaakasuorat kiinnityslaitteet on varustettu säiliön seinällä. Ne on tarkoitettu lämmöneristysmateriaalin kiinnittämiseen galvanoidulla langalla. Asentaessamme lämmöneristyslevyjä asiantuntijamme kiinnittävät erityistä huomiota niiden tiiviyteen kiinnityslaitteisiin ja päätyyn kiinnitettyjen levyjen välisten liitosten tiheyteen. Tämän varmistamiseksi tarjoamme jokaiselle vaakalevylle vähintään 2 kierrosta lankaa (vaaka- tai ristikkäin) 50 sm: n etäisyydellä toisistaan.

Lämpöeristetty säiliö on ulkopuolelta peitetty alumiinilla tai sinkityllä teräslevyllä. Suojaava metallikerros on sijoitettu vähintään 1 mm (alumiinille) ja vähintään 0,7 mm (sinkitty).

Vaihtoehtoiset lämmöneristysmenetelmät

Lämmöneristys suojaavalla metallisuojalla

On melko usein käytäntö, että käytämme polyuretaanivaahto- tai polyisosyanuraattilohkoja, jotka on kiinnitetty pystysäiliön seiniin ja / tai kattoon sen lämmöneristykseen.

Eristyspalikat joko kiinnitetään säiliöön vaijerilla ja kiinnityslaitteilla tai kiinnitetään liimaamalla.

Lämmöneristyspalikat valmistetaan erityisessä tuotantolaitoksessa ja ne tehdään muodossa, taitettuna säiliön seinämän säteen päälle.

Säiliön lämpöeristys nestemäisellä polyuretaanivaahdolla

Tämä menetelmä tarkoittaa, että polyuretaanivaahto kaadetaan metallisuojakerroksen alle rakennustyömaalla.

On tärkeää valita huolellisesti lämmöneristysmateriaalin tyyppi rakennuspaikan ilman lämpötilan ja kosteuden, fysikaalisten, teknisten ja lämmitysominaisuuksien perusteella.

EuroTankWorks käyttää polyuretaanivaahtotekniikkaa, joka mahdollistaa metallisuojakerroksen muodonmuutosten välttämisen. Kaataminen suoritetaan useissa vaiheissa sen jälkeen kun jokainen edellinen kerros on asettunut.

Lämmöneristyksellä jäykällä polyuretaanivaahdolla ruiskuttamalla kiinnitetään huomiota polyuretaanivaahdon tarttuvuusominaisuuksiin säiliön rungon ja päällysteen materiaaliin.

Tätä menetelmää käytettäessä on välttämätöntä suunnitella eristyskerroksen paksuus oikein. Tämä voidaan tehdä toimintavaatimusten ja polyuretaanivaahdon tyypin perusteella. Käytämme erityistä ruiskutuslaitetta, joka varmistaa laminoinnin kunkin kerroksen paksuuden ollessa 8–12 mm. Lämmöneristyksen laadun aikaansaamiseksi laminaatiojärjestelmä tulisi pitää tavalla, joka antaa jokaisen edellisen kerroksen suorittaa vaahdotusprosessin loppuun ennen seuraavan kerroksen asettamista, koska höyrytiivistepinnoitteen muodostamiselle tulisi olla tietty aikajakso.

Lämmöneristys synteettisellä solukumiaineella

Solukumikelat kiinnitetään säiliön seiniin ja kattoon liimaamalla. On tärkeää työskennellä säiliön pinta ja asettaa maa. Teknologiamme tarkoittaa, että kelojen liitokset liimataan erityisellä lämpöä eristävällä nauhalla.

Lämpöeristys
Tilata