English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Maanalainen viemärisäiliö 8m³

Download the questionnaire: PDF Excel

  • Vakio tai yksilöllinen suunnittelu
  • Tuotteellesi valittu korroosionestopinnoite

 Tilata

EuroTankWorks tuottaa maanalaisia 8 m³: n tyhjennysvarastosäiliöitä lämmitettynä ja ilman sitä, ja sitä käytetään muiden teknologiaputkista poistettujen öljytuotteiden, mukaan lukien sekoitettu vesi, varastointiin. Säiliöiden käyttö kovien kemikaalien varastointiin on myös sallittua.

Säiliö on myymälähitsattu alus, jonka varastotilavuus on 8 kuutiometriä.

Maanalainen viemärisäiliömme, kapasiteetti 8 m³

Asiakkaamme voivat aina ostaa maanalaisen 8 m³: n varastosäiliön, joka on valmistettu standardi graafisten luonnoksidemme mukaan. Olemme myös valmiita harkitsemaan erityistarpeitasi tai tuottamaan maanalaisen varastosäiliön oman luonnoksesi perusteella.

  Maanalainen viemärisäiliö 8 kuutiometriäMaanalainen viemärisäiliö 8 kuutiometriä

 

Vakiosäiliömme on vaakasuora teräs lieriömäinen laite, jossa on kartiomaiset pohjat. Säiliön runkoon on asennettu 2 väylälevyä, ensimmäistä käytetään huollon suorittamiseen, toista - tuotteen pumppaamiseksi säiliöstä puolittain upotettavalla sähköpumpulla.

Ohjauslevyjen ulottuma on yli 1 m, siksi levyt ja kiinnitysputket leikataan 0,4 m: n pisteestä kuoresta.

Pumpun sähkömoottori on suojattu huoltoakselilla (sisältyy toimitukseen). Teknologisen toiminnan ohjaamiseksi tasolasiin, lämpölokiin ja paineen osoittimeen on asennettu putket ja kuristimet.

MITAT:

Tyyppi Nimellistilavuus, m3 Sisähalkaisija, mm Pituus, mm Kaulan korkeus, mm Nettopaino, kg Lämmitetty pinta, m2
Maanalainen viemärisäiliö ilman lämmitystä 8 2000 2900 900-1600 2800  
Maanalaiset varastosäiliöt, joissa on lämmitin 8 2000 2900 900-1600 2850 2

OMINAISUUDET:

 

Parametri: Hinta:
  Varastosäiliö Lämmitin:
Suurin käyttöpaine 0,07 MPa 0,5 MPa
Arvioitu paine 0,07 MPa 0,7 MPa
Koepaine 0,2 MPa 1 MPa
Suurin käyttölämpötila 80ºС 164ºС
Arvioitu lämpötila 100ºС 180ºС
Alusryhmä haarastandardin mukaan 5a  
Korroosiovara 2,0 mm  
Arvioitu käyttöikä 20 years  
Seisminen aktiivisuus mitoitettu Richterin asteikolla 6 ball  

>>> KATSO, MITEN VALMISTAMME TANKIT

 

 

Maanalainen viemärisäiliömme 8 m³ lämmityksellä

Tarvittaessa säiliö voidaan varustaa lämmitys- ja lämmöneristysjärjestelmillä. Lämmitystä käytetään yleensä sähkölämmityskaapelilla tai spiraalilämmitystä säiliön sisällä.

Maanalainen viemärisäiliö, jossa lämmityskierre:

Viemärisäiliö kierrelämmittimellä

Suunnittelu tarjoaa sisäänrakennetun lämmittimen kelan muodossa. Lämpökantajana voidaan käyttää tyydyttynyttä vesihöyryä, vettä tai 60-prosenttista DEG-liuosta.

Säiliö on lisäksi varustettu lämmitetyn kaivon metallirakenteilla.

Lämmityslaitetyyppi valitaan yhdessä asiakkaan kanssa varastoidun tuotteen ja säiliön sijainnin erityispiirteiden perusteella.

 

Maanalainen viemärisäiliö sähkölämmityksellä:

Maanalainen viemärisäiliö sähkölämmityksellä:

Sähkölämmitys saadaan itseohjatulla lämmityskaapelilla.

Lämmitysjärjestelmä koostuu:

  • lämmitysmoduuli (kaapeli),
  • jakelu- ja informaatiomoduuli,
  • käyttöjärjestelmä (ohjausrasia, lämpötilanilmaisimet ja säätimet).

Lämpöeristys:

Lämpöeristys:

Tavallisen maanalaisen varastosäiliömme lämmöneristys suoritetaan ruiskutusmenetelmällä jäykällä polyuretaanivaahdolla. Ruiskutus tapahtuu säiliön ulkopinnalla. Lämmöneristyspinnoitteen ominaisuudet määritetään kullekin säiliölle erikseen kemiallisesta koostumuksesta ja varastossa olevan tuotteen lämpötilasta, sijaintialueen ilmasto-olosuhteista jne. Riippuen. Kokonaisenergiahäviö vähenee vähintään 40% lämmöneristyksen seurauksena .

Jäykkä polyuretaanivaahtopäällyste on tehokas toimenpide, koska se tarjoaa myös ilmaneristyksen ja höyryeristyksen. Se on erittäin kestävä aggressiiviselle ilmakehälle ja osoittaa maksimaalisen eheyden säiliön pinnan suhteen (1,0-1,5 kg / cm²). Tämän vuoksi polyuretaanivaahtoa pidetään täydellisenä korroosionestoaineena.

Lämmöneristepinnoitteen lisä sitkeyden varmistamiseksi siinä on suojaava polyuria-tiiviste. Tiivisteen on tarkoitus myös pidentää päällysteen (35 vuodesta) ja itse säiliön käyttöikää. Asiakkaan vaatimuksesta voimme tarjota myös lämpöeristyksen mineraalivillalla ja suojakerroksella galvanoitua terästä. Tämän tyyppistä lämmöneristystä pidetään edullisempana budjettina, mutta sillä on samalla tiettyjä haittoja verrattuna polyuretaanivaahtopäällysteeseen. Niitä on pidettävä alhaisempana höyrynläpäisemättömyytenä, suojakerroksen saumoissa, lyhyemmässä käyttöajassa.

Maanalaisen viemärisäiliön pumppu 8m³

The pumps for underground storage tanksEuroTankWorks-maanalaisten varastosäiliöiden vakiosuunnittelu edellyttää, että HB-tyyppiset upotettavat pystysuorat pumput ovat vedenalaisia. Ilmakehän ominaisuuksista riippuen kaksoistiivisteisiä pumppuja voidaan käyttää korroosionesto- tai räjähdysalttiissa versioissa. Pumpun sähkömoottori on asennettu huoltoakseliin, sisältyy toimitukseen.

Korkeapainepumput eivät vaadi erityistä huoltoa, ohjausta, eikä niitä tarvitse varustaa lisäautomaattisilla järjestelmillä. Tämä pumppu on kehitetty erityisesti maanalaisiin viemärivarastoihin saastuneen veden ja öljytuotteiden pumppaamiseksi viskositeetin ollessa jopa 500 sSt.

Pumpun perusominaisuudet:

  • Aika vikaantumiseen - vähintään 7000 tuntia, keskimääräinen käyttöikäresurssi ennen kokonaisuunnittelua - 10000 tuntia.
  • Syöttönopeus (läpivirtaus): 50 m³ / h, upotuksen syvyys: 0,5 - 9 m.
  • Kuutiometriä olevien kovien epäpuhtauksien pitoisuus korkeintaan 10 mm pumpatussa tuotteessa: enintään 3%.
  • Käyttölämpötila -65 ° C - + 130 ° С;
  • Virtausputken materiaali - teräs 35HML.

Pumpussa on kaksi mekaanista tiivistettä ja keskiosa, jossa on esteneste. Nesteen valumista säädellään erityisellä laitteella.

Säiliö voidaan varustaa erilaisella pumppausjärjestelmällä, jolla on asiakkaan pyynnöstä sopivat ominaisuudet.

 

 

Toisen säiliön tilavuudet:

 

5m³ < 8m³ > 12,5m³ > 16m³ > 20m³ > 25m³ > 40m³ > 63

 

Maanalainen viemärisäiliö 8m³
Tilata