English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Suuret kuumavesisäiliöt, Kuuman veden puskurisäiliöt

Tilata

Kuuman veden varastosäiliöt ovat säiliöitä, joiden avulla voidaan varastoida jopa 95 ° С vettä. Tunnetaan myös nimellä kuuman veden puskurisäiliöt tai akkumäärisäiliöt. Tämä laite on asennettu kuumavesijärjestelmään kuumaa vettä tuottavien yksiköiden ja sen kuluttajien välillä. Tarvittava määrä kuumavesisäiliöihin varastoitua kuumaa vettä auttaa tasoittamaan virtaavaa kuumaa vettä, mikä tarjoaa lämmityksen syöttöjärjestelmän tehokkaan toiminnan.

Suuri kuumavesisäiliö on pystysuora terässäiliö, jossa on joitain lisärakenteellisia komponentteja (kuten vanteet, jotka suojaavat vikaantumiselta). Lämminvesisäiliöt luokitellaan erilliseksi teollisuusrakenteiden ryhmäksi lämmitysastioiden turvallista huoltoa koskevien asetusten mukaisesti.

Teollisuuden kuumavesisäiliöiden rakennusmenettelyt koostuvat kolmesta vaiheesta: suunnittelun tilaaminen, metallirakenteiden ostaminen, niiden asennuksen tilaaminen.

Kuumavesisäiliöiden valmistus

Valmistamme lämminvesisäiliöitä työpajaolosuhteissa käämitys- ja arkkikohtaisilla menetelmillä. Kelausmenetelmän mukaan seinä- ja pohjanauhalevyt hitsataan työpajassa ja kelataan erityisellä kelauskoneella.

Akkusäiliöiden metallirakenteisiin kuuluvat terässeinät, pohja ja katto. Seinälevypaneelit valmistetaan vyö-vyöllä teräslevystä, jonka paksuus on jopa 16 mm. Kelauskone mahdollistaa kaksipuolisen automaattisen upotuskaarihitsauksen, mikä tuottaa korkealaatuisia liitoksia ja vähentää tuotantoa. Se takaa myös seinä- ja pohjakelojen oikean geometrian, välysrakojen puutteen, muodonmuutokset ja muut lattialle kelatuille metallirakenteille tyypilliset viat.

Kuuman veden puskurisäiliöiden valmistusKuuman veden puskurisäiliöiden valmistusKuuman veden puskurisäiliöiden valmistusKuuman veden puskurisäiliöiden valmistus

Levy kerrallaan -menetelmä tarkoittaa, että suuri kuumavesisäiliö toimitetaan rakennustyömaalle metallirakenteiden muodossa: teräslevyt, joissa hitsausura. Seinänauhalevyt valssataan projektisuunnitelman säteen mukaan.

Valmistamme ja toimitamme lämpimän veden puskurisäiliöitä sarjassa lämmöneristysasennuslaitteistoilla ja progressiivisilla romahdussuojarakenteilla. Näihin ulkoisiin vahvistusrakenteisiin sisältyy sidonta (vaakasuorat pyöreät hihnat) ja pystysuorat vahvistusripat. Sidonta asennetaan varaajasäiliöihin projektisuunnitelman mukaisesti tietyin väliajoin, riippuen jatkevoimasta ja ansalovien ja täyttökaulan sijainnista.

Kuumavesisäiliöiden asennus

Kun kuumavesisäiliön metallirakenteet on valmistettu, ne tulisi koota rakennustyömaalla ja yhdistää lämpövoimalaitokseen. Suurten kuumavesisäiliöiden asentaminen on peräkkäinen menettelytapayhdistelmä, joka sisältää työsuunnitelman laatimisen, pohjarakenteen, säiliön asentamisen, sen ruostumattoman pinnoitteen ja lämmöneristyksen sekä nipuseinien rakentamisen säiliöryhmän ympärille.

EuroTankWorks suorittaa kaikki nämä toimenpiteet ylpeilemällä hitsaajien ja asentajien erittäin ammattitaitoista henkilökuntaa, erikoistuneita koneita, maailman johtavien tuotemerkkien hitsauslaitteita, pääsyä vaarallisiin ja erittäin vaarallisiin tuotantolaitoksiin. Rakennus- ja kokoonpanohallintomme asentaa avainta varten käyttövesivaraajasäiliön missä tahansa Venäjällä ja IVY-maissa.

Kuuman veden varastosäiliön pystytys

Kuuman veden varastosäiliön pystytysKuuman veden varastosäiliön pystytysKuuman veden varastosäiliön pystytysKuuman veden varastosäiliön pystytys

Korroosionestokäsittely suurelle kuumavesisäiliölle

Korroosionestokäsittely suurelle kuumavesisäiliölleKorroosionestokäsittely suurelle kuumavesisäiliölleKorroosionestokäsittely suurelle kuumavesisäiliölleKorroosionestokäsittely suurelle kuumavesisäiliölle

Suosittelemme metallin monimutkaisen ruostumattoman pinnoitteen levittämistä ja veden ilmastonsuojausta kelluvan tiivistenesteen tekniikan perusteella. Voidaan käyttää myös sekoitettua suojaa kelluvan tiivisteen ja ruostumattoman pinnoitteen avulla metallipinnoille.

Metallien katodisuojausjärjestelmää käytetään usein edellä mainittujen toimenpiteiden rinnalla.

Eristetyt säiliöt kuuman veden varastointia varten

Eristetyt säiliöt kuuman veden varastointia vartenEristetyt säiliöt kuuman veden varastointia vartenEristetyt säiliöt kuuman veden varastointia vartenEristetyt säiliöt kuuman veden varastointia varten

Kuuman veden varastosäiliöt on eristettävä. Näihin tarkoituksiin käytetään usein tikattuja synteettisiä mineraalikuitu- tai mineraalivillalevyjä. Eristetty säiliö on ulkopuolelta peitetty alumiinilla tai sinkityllä teräslevyllä. Suojaava metallikerros on sijoitettu vähintään 1 mm (alumiinille) ja vähintään 0,7 mm (sinkitty).

Kuuman veden puskurisäiliöiden dokumentaatio

Tilaamalla avainta varten käyttövettä varaavan säiliön EuroTankWorksista asiakas saa täyden asiakirjasarjan, joka takaa ongelmattoman käynnistyksen. Seuraavien asiakirjojen tulisi olla mukana kuumavesisäiliön kanssa:

 • Tuotanto ja yksityiskohtaiset piirustukset;
 • Tankit teräsrakenteiden todistukset;
 • Asiakirjojen yhdistäminen poikkeamisiin piirustuksista;
 • Piilotetut työt;
 • Metalli- ja muiden materiaalien sertifikaatit;
 • Geodeettisten mittausten tulokset;
 • Lokit pystytystyöstä;
 • Testitodistukset hitsausliitosten tiiviydestä ja säiliön lujuustestistä;
 • Luettelo hitsaajien varmenteista;
 • Testikohteiden ulkopuolisten kiinnitysnivelten löytäminen;
 • Asennettujen laitteiden tarkastustodistukset;
 • Säiliön maadoitusyhteyssuunnitelma ja testitodistus;
 • Säiliöiden säätösuunnitelma;
 • Ruostesuojausjärjestelmien sertifikaatit;
 • Ulkoisten raudoitusrakenteiden testaustodistus;
 • Säiliön hyväksymistodistus.

Saatat myös olla kiinnostunut:

>>> Pystysuora teräs säiliöiden 

>>> Viljasillo

>>> Sementtisillo

Suuret kuumavesisäiliöt, Kuuman veden puskurisäiliöt
Tilata