English Russian Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Siilot

Irtotavaravarastointisäiliöt ovat kontteja, jotka on tarkoitettu irtotavaravarastojen varastointiin. Niitä käytetään lyhytaikaiseen varastointiin (jälleenlaivaukseen) sekä irtotavaravarastojen rakennusmateriaalien ja elintarvikkeiden pitkäaikaiseen varastointiin.

EuroTankWorks tarjoaa myytävänä varastosilloja: kaikenlaisille irtotavaravarastoille asiakkaan suunnitteluprojektin mukaisesti tai avaimet käteen -periaatteella - suunnitteludokumenttien alkuvaiheista seuraavaan siilojen valmistukseen ja valmiiden yksiköiden asennukseen rakennustyömaalla.

Yrityksemme tuottamien ja käyttöön ottamien siilotyyppien valikoima sisältää sementin ja muiden rakennusmateriaalien irtotavaravarastoihin tarkoitetut siilot, viljasäiliön, jauhojen, mallasten jne. Varastointisäiliöt, kaikki 5–3 000 m³: n kantavuus.


Siilotyypit:

EuroTankWorkin valmistamat yleiset siilotankit ovat:

  • Varastosillo sementtiä ja muita irtotavarana rakennusmateriaaleja varten;
  • Irtotavarana oleva säiliö vilja- ja irtotavarana kuivatuotteille pitkäaikaista varastointia varten;
  • Säiliö vilja- ja irtotavarana kuivatuotteille lyhytaikaista varastointia varten.

Nämä siilorakenteet eroavat toisistaan materiaalin suhteen (tarkan tuotteen varastointia koskevien vaatimusten suhteen) ja rakenteellisten yksityiskohtien suhteen (litteää pohjaa käytetään pitkäaikaiseen varastointiin, pohjan kartiomainen muoto on lyhytaikaista varastointia ja uudelleenlaivausta varten).

Silosäiliöitä käytetään teollisuudessa ja maataloudessa kaikenlaisten irtomateriaalien ja tuotteiden, sekä orgaanisten että muiden kuin orgaanisten, lastaamiseen, varastointiin ja annosteluun (annosteluun).

Orgaanisten tuotteiden, erityisesti elintarvikkeiden, irtotavaravarastointisäiliöt on valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräksestä. Rautametallitela sallitaan sementtisäiliöiden, kalsiumsulfaatin, pölyn, hiekan, lietteen, kalkkikarbonaatin tuotantoon.

Siilosuunnittelu:

Irtosäiliösäiliö koostuu pystysuorasta lieriömäisestä kuoresta. Siilon tyypistä riippuen katto tehdään joko kartiomaiseksi tai litteäksi. Viljojen / jauhojen / ruokatuotteiden lyhytaikaista varastointia varten tarkoitetuissa siiloissa on kartiomainen pohja, joka on asennettu tukikehykseen, jonka korkeus riippuu irtotavaran tyhjennystavasta. Viljojen / jauhojen / elintarvikkeiden pitkäaikaista varastointia varten tarkoitettujen siilojen pohja tehdään litteäksi, jolloin puhdistusruuvi tapahtuu tyhjennystä varten.

Siilojen katossa on manuaalinen tarkastus, joka antaa pääsyn sisälle palvelun tarjoamiseksi. Siilo on myös varustettu portaikot, kuoret kulkutiet ja katolla oleva kansi aidalla.

Siilolaitteet

EuroTankWorks tarjoaa tarkastusanturit ylä-, ala- ja keskiasennolle varastointisilloilleen. Tiedot anturista siirretään valvontahuoneeseen tai sulkuventtiileihin.

Tuotteen jatkuvan syöttämisen ja purkamisen vuoksi siilon alaosaan on järjestetty värähtelevä laite.

Varastosilon valmistus:

Tilata

Tuotantolaitoksemme on varustettu automatisoiduilla ja auto-manuaalisilla hitsauslaitteilla Lincoln Electric ja nykyaikaisilla laitteilla metallin valmistukseen (ohutlevyjen tasoituskoneet, reunan käsittelylaitteet, mekaaniset prosessointilaitteet). Tämä varmistaa hitsaussaumojen korkean laadun, valmiin yksikön tarkat geometriset parametrit ja tuotannon tehokkuuden.

Silosäiliöidemme takuuaika on 18 kuukautta käynnistyksestä tai 24 kuukautta toimituspäivästä.

Suurikokoisten siilojen metallirakenteet tuodaan rakennuspaikalle valmistettujen paneelien ja segmenttiosien muodossa lisäkokoonpanoa varten.

Siirtosäiliöt, joilla on sopivat kuljetusmitat, toimitetaan täysin hitsattuina yksikköinä.

Jos on tarpeen estää pakkasen tunkeutuminen terässiilon massaan, säiliön ulkopinta eristetään asennuksen aikana. Korroosionestoaineina käytetään erikoislakkeja ja pinnoitteita. Nämä toimenpiteet on suoritettava kokoamisen ja asennuksen yhteydessä.

Siilon rakentaminen ja asennus:

Asiakkaan pyynnöstä siilojen metallirungot voi asentaa rakennus- ja kokoonpanoryhmämme, joka koostuu korkeasti koulutetusta asiantuntijasta, jolla on täydet lupa-asiakirjat ja rikas kokemus rakentamisessa ja kokoonpanossa.

Siilojen asennusSiilojen asennusSiilojen asennusSiilojen asennus

Suosittelemme tilata irtotavarana siilot avaimet käteen -periaatteella yhdeltä ja samalta urakoitsijalta. Tässä tapauksessa meillä on täysi vastuu laitteista teknisestä suunnittelusta vaiheeseen toiminnan aloittamiseen saakka. Tällöin pystymme vähentämään materiaalikustannuksia, toimituslogistiikkakustannuksia sekä asentamaan metallikehyksemme nopeasti ja tehokkaasti tarjoamalla erinomaisen dokumentointiprosessin.