English Russian Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Viljasiilot

Tilata

EuroTankWorks harjoittaa vilja- / jauho- / ruokatuotteiden maatalouden siilojen teollista valmistusta avaimet käteen -periaatteella tai asiakkaan suunnittelun mukaan.

Viljan varastointia varten tarkoitettu suppilopohjainen metallisillo on suunniteltu irtotavaraviljakasvien ja vastaavien tuotteiden varastointiin lyhytaikaisesti. Niitä käytetään myös toimivien viljapartikkeleiden muodostamiseen ja huonommanlaatuisten viljojen keräämiseen ennen puhdistusta ja kuivausta sekä niiden jälkeen.

Pitkäaikaiseen varastointiin käytetään tasaisen pohjan viljasäiliöitä.

Myytävänä metallinjyväsiilot

Viljojen varastointiin tarkoitettu siilo suojaa lastattua viljaa luotettavasti erilaisilta ilmansaostumilta ja muilta pilaantumiselta - esimerkiksi lintujen ja jyrsijöiden. Tätä laitetta voidaan käyttää kaikissa sääoloissa. Kuvattuja viljasilloja käytetään laajalti viljanpuhdistus- ja kuivausjärjestelmissä, jotka luodaan viljan vastaanotto-, siemen- ja viljajalostusyrityksissä sekä hisseissä.

Metallisäiliön varastosillo on teräksestä valmistettu ilmastoitu säiliö pystysuoran sylinterin muodossa, varustettu katolla ja pohjalla sekä erityisillä kanavilla varastoivan tuotteen tuuletusta varten.

Suurin osa viljan varastointisillojen valmistajista varustaa säiliönsä erilaisilla varastoitujen kasvien lämpötilaohjauksen ja aktiivisen ilmanvaihdon järjestelmillä. Ilmanvaihtojärjestelmä ohjaa ilman virtausta.

Metallisillo ei vain mahdollista kerätä ja varastoida märää viljaa tuuletusta ja tuotetta jäähdyttämällä, vaan varmistaa myös minimaaliset kulut ja menetykset prosessin aikana.

Vilja otetaan siiloon, se varastoidaan ja puretaan, tuotenäytteet otetaan, sen desinfiointi ja kuivaus matalassa lämpötilassa suoritetaan.

Portaita, ylempää ja alempaa luukkua käytetään viljan varastosilon laitteiden ja rakenteiden mukavimpaan ja helppoon ylläpitoon, korjaukseen ja puhdistukseen.

Viljasiillon suunnittelu

Siilon katto

Metallisilosillan katto on monimutkainen alueellinen rakenne, joka koostuu sektoreista tiivisteiden läpi ruuvatun puolisuunnikkaan muodossa sekä jäykisteistä. Jäykisteiden korkeus on jopa 200 mm. Katto-osat on valmistettu galvanoidusta teräksestä.

Maatalouden siilot voidaan halkaisijasta riippuen varustaa yksitasoisella, kaksitasoisella ja kolmitasoisella katolla. Tämän ansiosta katto kestää jopa 320 kg / m2 lumenkuormituksen.

Viljan varastointiin tarkoitetun siilon katolle asennetaan lastauslaite, tarkastusluukku, huoltoportaat ja sarja laitteita kerros kerrokselta tapahtuvan lämpötilanvalvontajärjestelmän termisille suspensioille viljamassalle. Katolla on myös ilmakanavat, jotka on joskus varustettu erityispuhaltimilla.

Erityisen kattorakenteen ansiosta sateet ja linnut eivät pääse siiloon.

Viljan siiloseinä

Viljan varastointia varten tarkoitetun siiloseinän on sylinterinmuotoinen ja se on valmistettu galvanoidusta teräslevystä, jolla on aaltoileva profiili. Paneelit kootaan ruuviliitoksille tiivistepolymeeritiivisteillä.

Ilmakanavat, tasoanturi ja tikkaat on asennettu seinälle. Lisälaitteita, esimerkiksi mekanismeja varastoidun tuotteen näytteen ottamiseksi eri tasoilta, asennetaan tarvittaessa.

Sinkitty teräs toimii päämateriaalina, josta kaikki maatalouden siilokuoren paneelit valmistetaan. Sinkkipinnoitteen paksuus vaihtelee välillä 18 - 40 mikronia.

Viljasäiliön seinä on vahvistettu pystysuorilla jäykisteillä, jotka on asennettu ulkopuolelle. Usein kahta jäykistettä käytetään jokaisessa paneelissa, mutta joissakin viljarasioiden malleissa yhden paneelin lujuuden lisäämiseksi jäykisteet asennetaan kolmeen riviin.

Luotettavan ja kestävän liitoksen muodostamiseksi pystysuoraan sijoitetut jäykisteet kiinnitetään peitteillä, jotka ovat muodoltaan identtisiä kylkiluiden kanssa, tai käyttämällä erikoislevyjä.

Lyhytaikaisen viljasäiliön kartion alaosa

Lyhytaikaisen viljasäiliön kartion alaosa

Metallisilmä kartiomaiset pohjat asennetaan puolisuunnikkaan terässektoreilta. Pohjan kulma on 45 °, 55 ° tai 65 °, mikä luo optimaaliset olosuhteet varastoidun viljatuotteen purkautumiselle painovoiman avulla. Pulttiliitosten sektorit, joissa on erityiset tiivistyslukot, on kiinnitetty.

Viljasäiliön kartiomaisen pohjan alaosassa on telineen ja hammaspyöräventtiilin muodossa oleva purkulaite.

Yläosassa alakartio on kiinnitetty päätukirenkaaseen. Tämä rengas siirtää kuorman metallirakenteiden painosta ja varastoidun viljan painosta siilon pystysuoraan tukeen betonilaatan pohjalta. Tukien korkeuden asianmukaisen laskennan vuoksi vilja puretaan siilosta painovoiman avulla venttiilin alle asennettuihin kuljettimiin perustasolla.

Aktiivinen viljasiilon tuuletusjärjestelmä

Maatalouden siilon aktiivisen ilmanvaihdon järjestelmä sisältää ilmakanavat ja yhden tai useamman puhaltimen. Viljan pitkäaikaisvarastointi siilot on varustettu pohjailmanvaihtojärjestelmällä. Se on järjestetty betonikellariin ja peitetty erityisillä rei'itetyillä rakenteilla.

Katto- ja seinäkanavat asennetaan myös aktiivisen ilmanvaihdon luomiseksi. Tarvittaessa lämmitin tai jäähdytyskone kytketään tuulettimeen.

Eri lämpötilojen (jäähdytetyn, lämmitetyn tai ympäristön lämpötilan) ilmansyöttöä käytetään viljan kypsyttämiseen, jäähdyttämiseen tai säilyttämiseen kylmänä varastoinnin aikana.

Kiinnittimet

Metallisiljasiilojen kokoamisessa käytetään pultteja ja muttereita, joilla on erityinen sinkkisuojaus. Katot ja pohjasektorit yhdistävät pultit sekä siilon rungon paneelit on varustettu polymeeritiivistetiivisteillä ja erityisillä kartiomaisilla aluslevyillä.

Pystysuoran ja vaakasuoran nivelten siilon kehällä käytetään erityistä tiivisteainetta, joka on valmistettu elintarvikkeiden kanssa käytettäväksi hyväksytystä materiaalista.

Pulttiliitosten käyttö varmistaa metallirakenteiden luotettavan ja nopean kokoamisen minimaalisin kustannuksin ja vahingoittamatta korroosionkestävää pinnoitetta.

Viljasiilot
Tilata