English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Terässäiliöiden valmistus


Siilot ja varastosäiliöt valmistaja - EuroTnakWorks on ajan tasalla valmistaja:

Reunan jyrsintä:

Terässäiliöiden valmistuslaitteetTerässäiliöiden valmistuslaitteetTerässäiliöiden valmistuslaitteetTerässäiliöiden valmistuslaitteet

Työpajamme on varustettu linjalla, joka käsittelee ohutlevyn reunat jyrsinnällä. Linja kuuluu terässäiliöiden valmistuksen avainlaitteiden luokkaan ja sitä käytetään ohutlevyjen valmisteluun hitsausta varten.

Se koostuu kahdesta koneesta: pitkittäisellä reunan jyrsinkoneella (teräslevyjen leveyden käsittelemiseksi) ja poikittaisella päätyjyrsinnällä (teräslevyjen päiden prosessointiin, ts. Pituusprosessointiin).

Käsittely suoritetaan jyrsittämällä samanaikaisesti metallilevyjen reunat niiden pituudelle. Seurauksena on, että sen tarkka rakennekoko saavutetaan leveydessä ja oikeassa geometrisessa muodossa. Rinnakkaisessa jyrsinnässä metallia voidaan käsitellä 3-4 kertaa nopeammin kuin esimerkiksi tavanomaisella höylällä.

Kaikilla varastosäiliöiden valmistajilla ei ole sellaisia laitteita. Siksi pellin reunan jyrsintälinja on yksi kilpailuetuistamme.

Käämikehys terässäiliöiden valmistukseen

Terässäiliöiden valmistuslaitteetTerässäiliöiden valmistuslaitteetTerässäiliöiden valmistuslaitteetTerässäiliöiden valmistuslaitteet

EuroTankWorks on yksi harvoista varastosäiliöiden ja siilojen valmistajista maailmassa, jotka on varustettu erityisellä kelauskoneella. Tämä mahdollistaa säiliön seinämän, pohjan ja katon käämittyjen paneelien valmistamisen automatisoidulla kaksoishitsauksella.

Ensin kerätään paneelin kartta kehyksen ylemmälle tasolle. Sitten liitokset hitsataan automaattisella hitsaustraktorilla. Tämän jälkeen paneeli venyy apukäämin läpi alakerrokseen, jonka jälkeen liitokset hitsataan takapuolelta.

Tämän jälkeen laadunvalvonta suoritetaan: kaikki hitsatut liitokset tarkastetaan silmämääräisesti ja tarkistetaan röntgenkuvauksella. Henkilöstön pääsy on erityisesti järjestetty rikkoutumattoman ohjauslaboratorion työhön kelauskoneen alakerroksen alla. Itse asiassa vain kaksiportainen kelauskehys mahdollistaa hitsatujen liitosten laadunvalvonnan oikeudellisen asiakirjan vaatimusten mukaisesti.

Erityislaitoksessa valmistettujen valssattujen säiliörakenteiden laatu on riittävän parempi kuin levyjen, jotka "vieritetään" lattialle vetovinssien avulla. Yrityksemme takaa tarkat geometriset parametrit, muodonmuutoksen puutteen ja ihanteelliset hitsausliitokset.

Vaakatasossa olevien varastosäiliöiden hitsaus

EuroTankWorks käyttää automaattisia ja automaattisia Lincoln Electric- ja ESAB-hitsauslaitteita.

Säiliöelementtien kokoaminen suoritetaan saumatuilla hitsausavaimilla automaattisessa tilassa. Tämä tarjoaa korkean laadun kokoamistoimenpiteistä, mikä tekee terässäiliöiden valmistusajan lyhyemmäksi ja vähentää käsityön kustannuksia. Vain harvoilla venäläisillä yrityksillä on tällainen laite, mikä tekee tuotteistamme kilpailukykyisen laadun suhteen.

 

Kauppahitsattujen säiliöiden valmistusKauppahitsattujen säiliöiden valmistusKauppahitsattujen säiliöiden valmistusKauppahitsattujen säiliöiden valmistus

Terässäiliöiden valmistuslaitoksen tekniset laitteet:

Yrityksemme on yksi varastosäiliöiden valmistajista, jolla on riittävät materiaaliset ja tekniset mahdollisuudet asianmukaiseen metallirullan valmisteluun, mikä varmistaa kaikkien säiliöelementtien korkea laatu.

Koska säiliö ei ole vain sarja seiniä ja pohjaa, vaan myös kuljetuslevyjä, sovitusputkia, laippoja, polkuja ja muita teknisiä elementtejä, lopullisen yksikön laatu riippuu suuresti kunkin elementin tuotannon tarkkuudesta.

Yrityksellämme on täysin varustettu mekaaninen metallinkäsittelyliike, erittäin tarkat huivikoneet, levyjen taivutus- ja tasoituslaitteet, metallin sorvit ja porakoneet.

Kaksitasoinen koneistettu kelauskoneKaksitasoinen koneistettu kelauskone

Pystysuorien terässäiliöiden seinien, pohjojen ja kattojen hitsaus, hitsattujen liitosten röntgen- ja ultraäänitestaus, paneelien kelaaminen rullaan.

 

Rinnakkainen suunnittelu- ja jyrsinkoneRinnakkainen suunnittelu- ja jyrsinkone

Ohutlevyn pienentäminen leveyteen suunnittelukokoon, sen suorakulmaisuuden varmistaminen, reunojen valmistelu hitsausta varten.

 

Laskematon nosturi, kantavuus 40 t.Laskematon nosturi, kantavuus 40 t.

Liikkuvat kuormat kelauskoneen alueella ja kattojen suojarakenteiden kokoonpanoalueella. Suurten valmiiden tuotteiden lähetys.

 

Laskematon nosturi, kantavuus 20t.

Laskematon nosturi, kantavuus 20t.

Kuormien siirtäminen kaikilla työpajan työalueilla. Apumetallien rakenneosien ylläpito. Konttien täyttö metallirakenteilla. 

 

Magneettinen nostolaiteMagneettinen nostolaite

Metallilevyjen asettelu kelauskoneen toisen kerroksen paneelissa

 

Kaasu-plasmaleikkauskone, jossa on ohjelman ohjausKaasu-plasmaleikkauskone, jossa on ohjelman ohjaus

Peltileikkaus metallien apurakenteiden aihioiden valmistukseen.

 

Hydrauliset giljotiinileikkurit 16x3200mmHydrauliset giljotiinileikkurit 16x3200mm

Ohutlevyn pienentäminen suunnitellussa koossa pituuden mukaan. Aihioiden leikkaaminen.

 

4-rullainen arkin taivutuskone4-rullainen arkin taivutuskone

Säiliön seinämän valmistettujen levyjen taivutus suunnittelusäteeseen (kun käytetään levyä kerrallaan -menetelmää).

 

Hydraulinen profiilin taivutuskoneHydraulinen profiilin taivutuskone

Kulman, profiilin, palkin ja putken taivutus suunnittelusäteeseen apulaitteiden valmistamiseksi.

 

Manuaalinen plasmaleikkuriManuaalinen plasmaleikkuri

Metallileikkaus apumetallien kokoonpanon aikana.

 

ReunajyrsimetReunajyrsimet

Levymetallireunojen leikkaaminen projektiokulmasta ennen hitsausta

 

Hitsaustraktori automaattiseen upotuskaarihitsaukseen ESABHitsaustraktori automaattiseen upotuskaarihitsaukseen ESAB

Seinä-, pohja- ja kattopaneelien hitsaus kelauskoneessa

 

Puoliautomaattiset hitsauskoneet ESAB Warrior 500iPuoliautomaattiset hitsauskoneet ESAB Warrior 500i

Metallirakenteiden hitsaus

 

Muuntaja-asemaMuuntaja-asema

Varmistetaan laitoksen energiakapasiteetti nopeudella 1000kVA.

 

Työpajan ominaisuudet:

Terässäiliöiden valmistuslaitos EuroTankWorks sijaitsee työpajassa ja sen pinta-ala on 5990 neliömetriä ja kattokorkeus 18m.

Olemme uudistaneet sähköjärjestelmää ja nyt laitoksen tehokapasiteetti on 1000 k VA.

Laitoksemme on kaasutettu, mikä antaa meille mahdollisuuden lämmittää työtilaa nykyaikaisilla infrapunapolttimilla. Tämä on pakollinen ehto, joka tarjoaa hitsauksen laadun talvella. Muuten, suurin osa pienistä säiliövalmistajista Venäjällä ei lämmitä työpajoja ja suorittaa hitsaustoimenpiteitä negatiivisissa ilman lämpötiloissa, mikä on teknisen lainsäädännön vastaista.

Toinen tärkeä työpajamme terässäiliöiden valmistusetu on lattia. Koska ennen meitä tässä liikkeessä aikaisemmat omistajat olivat koonnut lentokoneen, lattia on valmistettu graniittilaatoista paksulla betonikerroksella ja se on täysin tasainen. Tämä yksinkertaistaa metallirakenteiden kokoamista ja mahdollistaa myös levyjen oikean varastoinnin.