English Italian German Dutch Spanish French Finnish Swedish
Puhelin / fax:
+372 698 74 66

Vaakasuoran säiliön valmistus

EuroTankWorks valmistaa vaakasuoria lieriömäisiä terässäiliöitä ja maanalaisia tyhjennyskontteja modernissa työpajassa, joka on varustettu maailman johtavien tuottajien metallivalssien valmistelu- ja hitsausvälineillä.

Säiliöidemme edut

Vaakatasossa olevien terässäiliöiden valmistuksen aikana olemme suuntautuneet vaativimpiin ja älykkäimpiin asiakkaisiin. Tuotannollemme on asetettu kolme päätavoitetta työn tehostamiseksi: valmiin säiliön kilpailukykyinen hinta, ihanteellinen ja vakaa laatu, lyhin tuotantoaika.

Nämä tavoitteet saavutetaan hyvin perustellun myymälähitsattujen varastosäiliöiden valmistustekniikan ja nykyaikaisten hitsauslaitteiden ansiosta.

Tuotannossamme käytetään automaattisia ja automaattisia hitsauslaitteita. Lincoln Electric -hitsauslaitteita. Tällaisen tason hitsauslaitokset antavat meille mahdollisuuden tarjota erinomainen hitsaussaumojen laatu valmistusajan ja työvoimakustannusten vähentymisen myötä.

Tuotantolinjamme hitsauslaitoksella on useita etuja:

 • Ohutlevyvalssin rungot, joiden joukossa ovat vaakasuuntaiset säiliöt, on koottu automaattisella hitsauksella, joka on estetty välttämällä supistumista, varmistamalla kurkunhitsaus ilman läpikuulamista ja riittävän lyhentämällä hitsauksen jälkeisiä toimenpiteitä .
 • Nykyaikaiset hitsauslaitteet tarjoavat hallitun tunkeutumisen ja lämmönoton.
 • Alhainen roisketaso ja minimaalinen hitsauksen puhallus saavutetaan hitsausvirran automaattisen säätämisen ja metallinsiirtoprosessin optimoinnin ansiosta.
 • Nopea hitsaus ei vaikuta hitsausliitoksen laatuun ja näkymään.
 • Säännelty tausta ja takareuna mahdollistavat lämmönsyötön tarkan määrän asettamisen, vähentävät palamisen todennäköisyyttä ja varmistavat tarvittavan tunkeutumisen.

Vaakasuuntaisten säiliöiden valmistusmenetelmä

 • Alkutarkastus (saapuva testi);
 • Metallin valmistus;
 • Seinän valmistus;
 • Päätyseinämien, kanavalevyjen ja putkiliitosten valmistus;
 • Taustapidikkeet ja huolto-akselien tuotanto;
 • Säiliöiden kokoonpano;
 • Korroosiota ehkäisevät toimenpiteet

Vaakasuoran säiliön tehokkaan käytön varmistamiseksi esivalmisteluvaihe vaatii erityistä huomiota terästyypin valintaan. Pääsääntöisesti tuotannossamme käytetään st3sp, 09G2S-terästä sekä 4–10 mm paksuja ruostumattomia terästyyppejä AISI304 ja AISI321.

Säiliön seinä on joukko useita kuoria, tehty rullasta tai teräslevystä (leveys 1500 mm). Runkorakenteen lujuuden takaa tuki (kolmiokalvolevy) ja keskipiste (väliaika) jäykistysrenkaat. Säiliön seinämän jäykkyys kuljetuksen, uudelleenlatauksen ja asennuksen aikana varmistetaan vaakasuorilla jäykistysrenkaisilla, jotka on valmistettu vakio-osasta ja hitsattu varpaan seinälle. Tällainen kaavio aikaansaa seinien jäykkyyden, alttiina tyhjiön ja tuulen vaikutuksille.

Vaakasuoran säiliön pohja on tasainen, valmistettu yli 40 kPa: n paineella. Paineen taso 40 kPa - 70 kPa vaatii kartiomaiset pohjat. Runkojen lujuuden varmistamiseksi jäykistelevyt vahvistavat usein litteitä pohjia.

Maanpinnan vaakasäiliöiden runko sisältää kaksi tukirakennetta: satulan muotoiset tai pylväät. Satulanmuotoisen rakenteen kosketuskulma on 60-120 °.

Maanalaisten horisontaalisten säiliöiden runko on varustettu huolto-akseleilla, jotka mahdollistavat henkilöstön pääsyn säiliön kupoliin ja teknologisiin putkistoihin.

Korroosiota ehkäisevät toimenpiteet

Korroosiota ehkäisevät toimenpiteetKorroosiota ehkäisevät toimenpiteetKorroosiota ehkäisevät toimenpiteetKorroosiota ehkäisevät toimenpiteet

EuroTankWorksilla on myös helmenpuhalluslaitos ja maalikauppa. Tätä on pidettävä yrityksemme yhtenä kilpailueduna, koska suurin osa tuottajista ei pysty pitämään valmiiden säiliöiden korroosionestoteknologiaa yllä.

Korroosionestopinnoitteen korkealaatuinen levitys on tärkeä vaihe kaupassa hitsattujen terässäiliöiden valmistuksessa.

Hitsauksen jälkeen kaikkien metalliyksiköiden on tarkoitus kulkea helmipuhallusprosessissa, minkä jälkeen pinnoite levitetään projektin mukaisesti. Pinnoitetut yksiköt kuivataan erityistiloissa, joissa lämpötilaa, kosteutta ja pölypitoisuutta valvotaan tiukasti. Tämä varmistaa säiliön ja sen esteettisen ulkoasun pitkän käyttöajan.

Vaakasäiliöiden laatustandardi

Hitsausmenetelmät on alun perin suunniteltu ja testattu. Hitsausliitosten laadun varmistamiseksi tehtaallamme sovelletaan monimutkaisia toimenpiteitä. Niitä käytettiin perustana hitsauksen toimintaedellytyksille, jotka määrittelevät hitsausliitoksille asetettavat vaatimukset ja teknologisten toimien järjestyksen metallirullan tyyppien ja paksuuden, hitsin tyypin, teräksen reunan esikäsittelyn ja muiden parametrien suhteen.

Hitsauskäyttöolosuhteet edustavat perusasiakirjaa, joka määrittelee hitsaajien työn ja liitosten laadunvalvonnan.

Vastaavuutta hitsauksen käyttöolosuhteisiin valvoo yleinen hitsausoperaattoripalvelu ja laadunvalvontaosasto.

Perusteellisen työn ja hitsauksen käyttöolosuhteiden tiukan toteuttamisen tuloksena pystyimme tarjoamaan hitsausliitosten korkeimman laadun. Sitä pidetään yhtenä yrityksen tuottamien vaakasäiliöiden suurimmista eduista.